Relatiegeschenken

"Eindejaar in zicht - Dé gelegenheid om klanten en relaties te bedanken met een mooi wijngeschenk"

Het einde van het jaar is dé gelegenheid om klanten en relaties te bedanken voor de samenwerking van het afgelopen jaar en een uitnodiging om deze samenwerking voort te zetten in het komende jaar.

Een stijlvol en tijdloos cadeau dat iedereen graag ontvangt is een goede wijn of champagne! Rond de feestdagen zijn er uiteraard vele momenten waarbij er geproost moet worden en volop genoten wordt van samenzijn, goed eten en drinken en heerlijk lang tafelen.

Wat is er mooier dan de gegeven fles op tafel van de klant tijdens deze feestdagen?

Albertus Wijnen verzorgt jaarlijks vele relatiegeschenken voor bedrijven in én buiten de regio 's-Hertogenbosch/ Rosmalen. Van enkele pakketten tot zeer grote aantallen; van vriendelijk geprijsd maar altijd smaakvol en kwalitatief tot luxe Champagne en Bordeaux; bezorgd centraal of rechtstreeks aan relaties; in geschenkkarton tot luxe (bedrukte) kist, etc.: álles is mogelijk.

Maar altijd met uiterste zorg gemaakt en geselecteerd, begeleid met een leuke uitgebreide beschrijving, wijn-spijs advies en stijlvol verpakt. Altijd wijn met een verhaal en een mooi geschenk waar zichtbaar zorgvuldig aandacht aan is besteed.

Wilt u weten wat Albertus Wijnen voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op met Neelsjan:

T 073-5236070

M 06-46194969

info@albertuswijnen.nl