Service

Openingstijden

Wij zijn geopend van maandag vanaf 12:00 tot 18:00, dinsdag t/m zaterdag vanaf 09:00 tot 18:00. Op vrijdagavond zijn we geopend tot 20:00 en zaterdag tot 17:00

Waarom zou ik een gangbare wijn hier kopen en niet in de supermarkt?

Als wijnspeciaalzaak zijn we 365 dagen per jaar met wijn bezig. Wij zijn de specialist op het gebied van wijn. Wij kunnen u adviseren. Over de temperatuur, smaak, herkomst en de combinatie van wijn en spijs. En over alternatieven. Want je hoeft geen Pouilly Fumé te nemen, een Sauvignon Blanc uit Pays d'Oc of dichter bij huis uit de Touraine, zoals Domaine Marcé kan ook heel goed.

Gratis thuisbezorgd

We bezorgen onze wijn in heel Nederland gratis bij besteding van 70 euro of meer. Tot €35,- betaal je €6,95 en van €35,- en €70,- slechts €3,95. De prijzen voor wijnen die je online kan bestellen in onze webshop zijn overigens ook exact hetzelfde als in onze winkel

Binnen 4 dagen bezorgd

Alle wijnen zijn op voorraad in de winkel. Het kan zijn dat ze tijdelijk uitverkocht is. Iedere woensdag en donderdag krijgen wij wijnen binnen. Alle bestellingen worden daarom in de meeste gevallen de volgende werkdag verzonden. Wij informeren u erover mocht dat niet zo zijn. Bezorgen in de omgeving van Rosmalen / Den Bosch doen we zelf. In de rest van Nederland worden onze wijnen bezorgd in een breukvrije verpakking door onze logistieke partner PostNL.

Per fles bestellen

Je kan zelf bepalen hoeveel flessen je bestelt. Je kan per wijn één wijn bestellen. Daarnaast maakt het totale aantal flessen niet uit.

Kwaliteitsgarantie

Mocht een wijn, om welke reden dan ook, niet voldoen aan de verwachtingen, dan kan deze ten alle tijden geruild worden in onze winkel. Het betreft hier een ongeopende fles. Een wijn met besmetting "kurk" kan ten alle tijden geretourneerd worden. U ontvang eenzelfde fles terug. Uitgezonderd oude Bordeaux en Bourgogne wijnen.

Veilig betalen

Je kan in onze webshop veilig met IDEAL, creditcard en PayPal betalen. Er wordt gebruik gemaakt van een beveiligde gecertificeerde https verbinding.