Wijnproeverijen en cursussen

In ons sfeervolle proeflokaal in Rosmalen organiseren wij regelmatig proeverijen en workshops. Hieronder vind je informatie over de cursussen die we geven in 2017 en de verschillende thema-avonden. Ook kunt u zelf een proeverij bij ons bespreken.

Zelf een proeverij bespreken

Voor groepen van 6 personen of minder kan je bij ons een vrijdagavond bespreken. Je wordt dan ontvangen aan de proeftafel in onze winkel. We proeven in 1 tot 1,5 uur 4 tot 8 wijnen, afhankelijk van het budget. Onze proeverij voor 6 personen of minder heeft een startbedrag van minimaal 90,-, maar je kan het natuurlijk zo gek maken als je zelf wil! De proeverij zal plaatsvinden tussen 18 en 20 uur.

Voor groepen van 7 tot en met 15 personen kan je een afspraak maken voor een proefavond in onze winkel met een thema naar keuze. In principe zijn we alle avonden in de week beschikbaar, behoudens afspraken in onze privé-agenda. Onze proeverij voor 7 tot en met 12 personen heeft een startbedrag van minimaal 250,-, maar je kan het ook hier natuurlijk zo gek maken als je zelf wil!

Voor groepen van 16 personen of meer komen we op locatie, bij je thuis of bij je bedrijf. Prijs is op aanvraag, data in overleg.

Bel 073-5236070 voor meer informatie, of mail naar info@albertuswijnen.nl


Workshops en thema-avonden

Deze avonden worden georganiseerd in onze winkel in Rosmalen en duren van 19.30 tot 21.30 uur. De kosten bedragen 25 euro per avond. (*voor de Italiaanse avond bedragen de kosten 30 euro).

Inschrijven en meer informatie via info@albertuswijnen.nl

Inschrijven kan tot een week voorafgaand aan de betreffende datum, de avond zal doorgang vinden bij deelname van minimaal 8 personen.

Wees er snel bij, want we hebben maximaal plaats voor 15 personen in onze winkel.


Overzichtsproeverijen

Twee maal per jaar organiseren wij een mooie overzichtsproeverij met speciaal geselecteerde wijnen. Een goed moment om uw inkopen voor het komende seizoen te bepalen. Maar uiteraard ook een leuke gelegenheid om zelf of uw vrienden of kennissen met dé wijnspecialist van Rosmalen kennis te laten maken. Aan deze proeverij zijn geen kosten verbonden.


Beginnerscursus Europese wijnen

Deze cursus is bedoeld voor mensen die graag hun basiskennis over wijn willen verbreden. In vijf avonden leer je meer over Europese wijnen en wijngebieden. We bekijken bijvoorbeeld de verschillende wijngebieden in Frankrijk en welke druiven kenmerkend zijn voor deze gebieden. Je ervaart de stijlverschillen tussen Italiaanse wijnen uit het noorden en die uit het zuiden. Na deze cursus weet je precies waar je deze zomer op vakantie wil! De cursus wordt gegeven op vijf dinsdagen in mei en juni van 19.30 tot 21.30 uur in onze winkel in Rosmalen. De kosten zijn €150,- inclusief een cursusboek en 4 Spiegelau wijnglazen om op de juiste manier te kunnen proeven. Eva zal deze cursus verzorgen.

Inschrijven en meer informatie via info@albertuswijnen.nl